Türkiye’nin ilk yerel festivali ünlüler geçidine sahne olacak

Türkiye'nin ilk yerel festivali olan ve 86 yıldır aralıksız olarak yapılan Uluslararası Bergama Festivali’nde sahne alacak...

Türkiye’nin ilk yerel festivali olan ve 86 yıldır aralıksız olarak yapılan Uluslararası Bergama Festivali’nde sahne alacak olan sanatçılar kesinleşti. Bu yıl festival 19-25 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak. Söz konusu festivalde; Hadise, Orhan Hakalmaz, Sefo, Yüksek Sadakat, Inna, Linet, Muazzez Ersoy, Eşref Ziya Bergama’da sahne alacak. İzmir Devlet Tiyatrosu Lysistrata adlı müzikli oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

“HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR”

Dolu dolu bir festival programı için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Konserlerimize gelecek olan sanatçılarımız netleşti. Tiyatro, panel, halkoyunları, sergi ve birçok etkinliğimiz için hazırlıklarımız devam ediyor. Programlarımız netleştikçe kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

“GÜNLER BELLİ OLDU”

19 Haziran’da başlayacak olan festivalde; Türk sanatçılarının yanında yabancı sanatçı Inna da sahne alacak. Açılış gününde Bergamalılar Cumhuriyet Meydanı’nda Hadise ile eğlenecek. 20 Haziran’da Orhan Hakalmaz, 21 Haziran’da Sefo, 22 Haziran’da Yüksek Sadakat, 23 Haziran’da Inna, 24 Haziran’da Linet ve Eşref Ziya, 25 Haziran’da ise Muazzez Ersoy Cumhuriyet Meydanın da sahne alacak.

Ayrıca İzmir Devlet Tiyatrosu “Lysistrata” adlı müzikli oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

İHA

Bakmadan Geçme