TUSAŞ'ın ürettiği ürünler neler? 

Ankara'da patlamaların yaşandığı TUSAŞ, SAHA EXPO'da Milli Muharip Uçak KAAN, Jet Eğitim Uçağı HÜRJET, T129 ATAK Helikopteri ve AKSUNGUR İnsansız Hava Aracı'nın maketlerini sergiliyor.

Ankara’da patlamaların yaşandığı TUSAŞ, SAHA EXPO’da Milli Muharip Uçak KAAN, Jet Eğitim Uçağı HÜRJET, T129 ATAK Helikopteri ve AKSUNGUR İnsansız Hava Aracı'nın maketlerini sergiliyor.

TUSAŞ, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde meydana gelen patlama ve silah seslerinin ardından, yerli ve milli ürünlerini sergilemek amacıyla Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı SAHA EXPO'da yer aldı. Fuar alanında TUSAŞ, Milli Muharip Uçak KAAN, Jet Eğitim Uçağı HÜRJET, T129 ATAK Helikopteri ve AKSUNGUR İnsansız Hava Aracı'nın 1/7 ölçeğindeki maketlerini sergiliyor. HÜRJET, modern pilot eğitimi sağlamak için tasarlanmış, tandem koltuklu ve tek motorlu bir eğitim uçağı olarak dikkat çekiyor. Üstün performansı, son teknoloji aviyonikleri ve geniş görev konfigürasyonları ile HÜRJET, rakiplerine göre önemli bir avantaj sunuyor. 


 

Bakmadan Geçme