• Haberler
  • Gündem
  • TUSAŞ şehitlerinin isimleri Anıt Ağacı'nda yaşatılacak!

TUSAŞ şehitlerinin isimleri Anıt Ağacı'nda yaşatılacak!

TUSAŞ'a yapılan hain saldırıda şehit düşen Zahide Güçlü, Murat Aslan, Cengiz Coşkun, Atakan Şahin Erdoğan ve Hasan Hüseyin Cambaz'ın isimleri, Kızılcahamam'daki Şehit Anıt Ağacı'na asılacak.

TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda şehit olan Zahide Güçlü, Murat Aslan, Cengiz Coşkun, Atakan Şahin Erdoğan ve Hasan Hüseyin Cambaz’ın isimlerinin yazılı olduğu künyeler, Kızılcahamam’da bulunan Şehit Anıt Ağacı’na asılacak.

Kızılcahamam Belediyesi, bu acı olayda hayatını kaybeden şehitleri anmak amacıyla bir tören düzenleyecek. 1 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlikte, Aşağı Merkez Camii’nde saat 12.00’de Mevlid-i Şerif okutulacak. Ardından, saat 13.30’da Şehit Anıt Ağacı’na şehitlerin isimlerinin yer aldığı künyeler asılacak.

“KAHRAMANLARIMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, vatandaşları bu anlamlı günde şehitleri anmak için düzenlenen törene davet etti. Başkan Acar, “Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onları saygıyla anmak için bir araya geliyoruz. Vatanımızın birliği ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden kahramanlarımızı asla unutmayacağız” şeklinde konuştu.
 
 

Bakmadan Geçme