Tutuklanan Dilan Polat'ın yardımcısı Şule konuştu

Dilan Polat’ın yardımcısı Şule, TikTok hesabından yaptığı bir paylaşımda ailenin yanında olduğunu vurgulayarak, “En zor anlarında...

Dilan Polat’ın yardımcısı Şule, TikTok hesabından yaptığı bir paylaşımda ailenin yanında olduğunu vurgulayarak, “En zor anlarında da buradayım” dedi. Olayların başlangıcında evden ayrılan ve 1 gün sonra “Evleniyorum” diyerek geri dönen Şule, sessizliğini bozarak ailenin yanında olduğunu net bir şekilde ifade etti.

Sosyal medya hesaplarından lüks yaşamlarını paylaşan Dilan Polat ve Engin Polat, haklarındaki kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra büyük ilgi odağı haline gelmişlerdi. Tutuklanmanın ardından, evin “kara kutusu” olarak nitelendirilen Şule, TikTok platformu üzerinden yaptığı paylaşımla çocukların ve ailenin yanında olduğunu belirtti.

Şule, paylaşımında “Altınlar, paralar verildiği zaman mutlu ve huzurluyken buradaysam, en zor, ağır günde de buradayım” ifadelerini kullanarak aileye destek olduğunu vurguladı. Şule aynı zamanda, yaşanan olayların zaman içerisinde netlik kazanacağını ve her şeyin zamana bırakılması gerektiğini dile getirdi.

Milan’nın yanında konuşan Şule, “Ya nasıl insanlarsınız ya siz. Allah’tan korkun. Hepinizi Allah’a havale ediyorum. İnşallah bulursunuz. Ben kimseyi bırakmadım. Her şeyi zamana bıraktım. Altınları, paraları verdiği zaman, mutlu huzurlu yaşadığım zaman bursaysam; en zor ağır günde de buradayım. Her şeyi zamana bıraktım, kendimi çocukların yanına bıraktım. Bunu unutmayın” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme