Twitter’ın kurucusundan Musk’a eleştiri

Elon Musk, SpaceX ve Tesla şirketlerinin sahibi olarak dünyanın en zengin insanlarından biri. Geçtiğimiz yıl Twitter’ı...

Twitter’ın kurucusundan Musk’a eleştiri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elon Musk, SpaceX ve Tesla şirketlerinin sahibi olarak dünyanın en zengin insanlarından biri. Geçtiğimiz yıl Twitter’ı satın alma girişiminde bulundu ve 44 milyar dolar teklif etti ancak bot hesapları sorun olarak öne sürerek satın alma sürecinden vazgeçti ve taraflar arasında bir dava başlatıldı. Musk daha sonra şirketin ofisine giderek Twitter’ı satın aldığını duyurdu, ancak platformda yaptığı değişiklikler ve işten çıkarmalarla dikkat çekti.

Twitter’ın kurucularından Jack Dorsey, Elon Musk’ı eleştirdi. Dorsey, Musk’ın Twitter için iyi bir lider olmadığını dile getirdi. Dorsey, sosyal medya platformu Bluesky’da  fikrini paylaştı ve bir kullanıcının Musk’ın Twitter için iyi bir lider olup olmadığını sorması üzerine “hayır” yanıtını verdi.

Twitter’ın teknik sorunları nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığı için Şubat ayında başka bir platforma geçmişti. Dorsey, “Twitter gerçek zamandan 1 dakikalık gecikmeye geçti” dedi. Ancak daha önce Wall Street Journal, Dorsey’in, Musk’ın şirketi satın almasını teşvik eden kişilerin arasında yer aldığını iddia etmişti.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme