• Haberler
  • Kültür-Sanat
  • ‘Uluslararası Ödemiş Ekim Geçidi 100. Yıl Sanat Buluşması’ sergisi başladı

‘Uluslararası Ödemiş Ekim Geçidi 100. Yıl Sanat Buluşması’ sergisi başladı

22 yıldır proje sahibi Gülsün Erbil öncülüğünde ve Ödemiş’te 8 yıldır Görsel Sanatlar Öğretmeni-Ressam Özlem Tok’un...

22 yıldır proje sahibi Gülsün Erbil öncülüğünde ve Ödemiş’te 8 yıldır Görsel Sanatlar Öğretmeni-Ressam Özlem Tok’un küratörlüğünü yaptığı “Uluslararası Ödemiş Ekim Geçidi 100. Yıl Sanat Buluşması” sergisi düzenlendi.

Bu yıl resim, seramik, heykel ve fotoğraf alanlarında 30 Türk sanatçılar, 7 yabancı ve 23 lise öğrencileri Genç Ressamlar olmak üzere toplam 60 sanatçı ile 100 adet eserle Cumhuriyet Bayramı’na yakışır nitelikte sergi açılışı gerçekleştirildi.

Söz konusu sergi açılışına; Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Başkanı Yardımcısı Feridun Azeroğlu, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan Yüzük, Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Derneği Başkanı Dr. Ümit Yaşar Işıkhan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İlçe jandarma komutanı Cihan Gültekin, Belediye kültür işleri müdürü personelleri, sanatçılar, öğrenciler ve tüm sanatseverler katılım sağladı.

İzleyiciler tarafından çok büyük beğeni alan Uluslararası Ödemiş Ekim Geçidi 100. Yıl Sanat Buluşması 5 Kasım 2023 pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Haber

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme