Ümit Özdağ: En büyük hatam İYİ Parti

Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde partililer ile bir araya gelen Özdağ'a Zafer Partisi İzmir İl Örgütü...

Ümit Özdağ: En büyük hatam İYİ Parti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde partililer ile bir araya gelen Özdağ’a Zafer Partisi İzmir İl Örgütü eşlik etti. Konferansa Zafer Partisi İzmir İl Başkanı, Zafer Partisi Manisa İl Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yalçın Ata katıldı. Özdağ konferansta Türk Tarihi ile ilgili bilgi verdi. Özdağ, gündeme dair açıklamalarda bulunurken mültecileri konusunda ‘gerekirse zorla göndeririz’ dedi.

‘KARAMSARLIK HAKKINIZ YOK’

Seçimlerin kaybedilmesinden dolayı umutsuz olmanın kimseye hakkı olmadığını söyleyen Özdağ, “Genel bir karamsarlık ve umutsuzluk var. Yorgun ve umutsuz bir toplumlumuz var. Niye umutsuzuz? Sarıkamış’ta 90 bin askerimizin şehit olduğuna mı şahit olduk. Galiçya’nın soğuğunu mu yedik? Kerkük’ü mü kaybettik? Düşman orduları işgale mi başladı ki bu kadar yorgunuz ve umutsuzuz? Cumhuriyet’in 100. yılında niye umutsuzuz? Seçim kaybettik. Hiç kimsenin umutsuz olmaya hakkı yok. Kendimize Atatürkçü diyorsak umutsuz olamayız. Türk’e inanacağız, umudumuzu kaybetmeden mücadelemize devam edeceğiz. Millî mücadele fikrini tek başına Mustafa Kemal verdi ve başardı. Eğer Atatürk’ün bize bıraktığı Cumhuriyet’i müdafaa etmek ve 21.yüzyıla taşımak istiyorsak o inanç ile yorulmadan mücadele edeceğiz. Bizim aydınlarımız bu milleti beğenmezler. Bu millet ‘Allah bu millete ve devlete zeval vermesin’ dedi. Yunan köylüsü söylemez. Atatürk bunu biliyordu. O zaman eksiklik millette değil kendini anlatamayan politikacıdadır. Atatürk çok daha büyük sıkıntılar yaşadı. Bugünün bin katı sıkıntı yaşadı. Ama cumhuriyeti kurdu ve 100 yıldır bu millet hiçbir savaşı kaybetmedi” diye konuştu.

Özdağ’ın konuşmasının satırbaşları şöyle;

‘İŞGAL VAR’

“Kaybettiğimiz topraklardaki ağıtları şimdi Adana, Gaziantep, Kilis için yakmamızı istiyor. Buradan söylüyorum ağıt yakmayacağız. Bizi ikinci sınıf insan gibi göstermeye çalışıyorlar. Bize bu nefretin en büyük sebebi yıllar boyunca bize savaşlarda kaybetmeleri duruyor. Onlar bizi bu coğrafyadan atmak, göndermek istiyorlar. 100 yıl önce Atatürk’ün emanet ettiği ülkemiz bugün başka bir işgalle karşı karşıya kaldı. Savaşla, tankla, tüfekle değil. 13 milyon sığınmacı ve kaçak ülkemizi işgal ediyor. Cumhuriyet mücadelesinde Atatürk’e karşı olanların bugün torunları bize ırkçı diyor. Müslümanlık ile vuruyorlar. Bugün Mehmetçik Gazze’ye diyenler var. O kadar istiyorsan alayım bir bilet çek git. İki yüzlü bunlar. Bunların Müslümanlığından şüphe edilir. Araplara yüzyıllarca yardım edildi bir kere yardım istendi onlarda arkadan hançerledi.”

‘KUDÜS FİLİSTİN’NİN BAŞKENTİ OLAMAZ’

Bunlar şimdi kalktı İsrail ile mücadele için Starbucks basıyorlar. Starbucks’ın sahibi Kuveytli. Bunlar 22 yıldır ülkeyi böyle yönetiyor. Sebebi bunlar değil sarı muhalefet onları ayakta tutuyor. İyi yönettikleri için değil muhalifler yüzünden. Bunları bildiğimiz, Türk tarihini bildiğimiz için çıkıp dedik ki ‘Filistin Türk milletinin meselesi değil’. Hiçbir Arap ülkesinin davası değil ama benim öyle mi? Hadi oradan. Filistin bizim desteğimizi istiyorsa önce o bize destek verecek. Kıbrıs’ta destek verecek. Erdoğan 235 gemi yolladı İsrail’e. Miting ile milletin gazını alıyorlar, alttan destek veriyorlar. Kudüs’ün Filistin’in başkenti olmasını kabul etmiyoruz ama AK Parti kabul ediyor.

YENİ ANAYASA

Erdoğan yeni anayasa derken çeşitlilikten bahsediyor. Hani tek devlet tek millet diyordunuz. Ne oldu o sözlere. Anayasa’dan Türk’ü çıkarmak istiyorlar. O biraz zor çünkü artık karşılarında sarı muhalefet yok, Zafer Partisi var. Türkiye’de mültecileri yollayacak tek bir parti var o da biziz, gerekirse zor kullanırız. Biz haklıyız, Atatürk çizgisinde bir milliyetçiliği savunuyoruz. Türk olmak, bizim için sadakat ve bilinç meselesidir. Biz kafatası ölçmüyoruz yürek ölçüyoruz.

‘EN KÖTÜ İŞİM İYİ PARTİ’

Türk milletinin parasının nasıl harcandığına bakın. Gazzeli öğrencilere veriyorlar. Elinde madem bu para var KYK yurtlarının asansörlerini yap. En fazla yardım yapan ilk ülke ama kendi KYK yurtlarında öğrencilerine yemek veremiyor. Türkiye’yi sömüren siyasal bir elit var. AK Partili bir bakan ‘Türk tarımını Suriyeli mülteciler ile kalkındıracağız’ dedi. Şimdi o adam İYİ Parti milletvekili. Hayatımda yaptığım en kötü iş Meral Akşener ile parti kurmaktı. AK Parti’den milletvekili olamayanlar İYİ Partiden seçiliyor sonradan AK Partiye dönüyor.

CHP’YE ELEŞTİRİ

Ankara, İstanbul ve Adana CHP’li belediyeler. Bu belediyeler 100. yıl anıtları dikti mi? Hayır. Siz Atatürk’ün partisi değilsiniz. Hadi oradan. 2024 seçimlerinde önce muhalefetten kurtulacağız sonra iktidardan kurtulacağız. Seçimlerde yabancılar oy kullanacak dedik, inanmadılar. CHP kurultayında Kılıçdaroğlu, ‘yabancılar oy kullandı’ dedi. Günaydın hepinize. Değişim diyenler de, Kılıçdaroğlu, bizimle ittifak yaptı diye HDP’yi küstürdük dedi. Hayırlı olsun size, 3-5 oy için satmayız kendimizi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme