• Haberler
  • Magazin
  • Ünlü oyuncu  ‘Harika Çılgınlar’ dizisi kadrosunda

Ünlü oyuncu  ‘Harika Çılgınlar’ dizisi kadrosunda

Oyuncu Devrim Yakut, Med Yapım’ın yeni dizisi “Harika Çılgınlar” ile anlaştı. Yakut, dizide ailenin en büyük...

Oyuncu Devrim Yakut, Med Yapım’ın yeni dizisi “Harika Çılgınlar” ile anlaştı. Yakut, dizide ailenin en büyük kızı olan ve özgür ruhlu bir karakteri canlandırıyor.

Başarılı oyuncu Devrim Yakut, Med Yapım’ın yeni dizisi “Harika Çılgınlar”a dahil oldu. Yakut, dizide Cem Yiğit Üzümoğlu ile başrolü paylaşacak.

“Harika Çılgınlar”, Büyükada’da yaşayan Şakir Paşa ve ailesinin eğlenceli ve duygusal hikayesini konu alıyor. Ailenin her bir ferdi bambaşka karakterlere sahip ve bu da dizide komik ve duygusal anlara yol açıyor.

Dizinin senaryosu Hande Altaylı tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda ise Bahadır Karataş oturuyor. Daha önce “Çukur” ve “Uzak” gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapan Karataş’ın bu dizide de imzasını hissettireceği ve izleyicilere keyifli bir seyir sunacağı bekleniyor.

İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

“Harika Çılgınlar” dizisinin Now platformunda ne zaman yayınlanacağı tarihi henüz belli değil. Dizinin çekimlerinin ise kısa süre önce başladığı ve ilk bölümün en geç sonbaharda izleyiciyle buluşacağı tahmin ediliyor.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme