Ünlü yönetmen'den yaza veda partisi

Ünlü yönetmen ve organizatör Burak Akan, yaza veda etmek için özel bir etkinlik düzenledi.

Love teknesinde gerçekleştirilen partinin ana sponsoru Plato Car, co-sponsoru ise Dropy Detox oldu. Etkinlik, sanat, medya ve iş dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla renklendi.

Geceye katılan isimler arasında Murat Serezli, Orhan Kılıç, Dr. Ender Saraç, Kahraman Sivri, Soner Türker, Pelin Suade, Fatih Hakan Avşar, Nilay Dorsa, Dora Ercan, Duygu Ünalan, Güvenç Kurtar, Eli Türkoğlu, Kambiz Babaei, Serap Ateş, Neşe Aslanca, Gülden Dudarık, Beyzanur Mete, Fethi Demirkol ve Muammer Kapucuoğlu gibi ünlü isimler yer aldı.

Partinin açılışında DJ Recep Özgen'in enerjik performansı büyük ilgi gördü. Ayrıca, Eli Türkoğlu, Nilay Dorsa, Pelin Suade, Duygu Ünalan ve Dora Ercan gibi sanatçılar, performanslarıyla geceye katkıda bulundular.

Ünlü yönetmen'den yaza veda partisi

Gecenin sonunda Burak Akan, davetlilere teşekkür ederek, "Gelen tüm misafirlerime teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece oldu. Bu tarz davetlerim her zaman devam edecek," şeklinde bir açıklama yaptı. Akan, gelecek etkinliklerin de aynı coşku ve başarıyla devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme