• Haberler
  • Siyaset
  • ‘Urla’ya kol kola mücadele edeceğim, başkanım diyebileceğim biri aday olmalı!’

‘Urla’ya kol kola mücadele edeceğim, başkanım diyebileceğim biri aday olmalı!’

Yeni İzmir Gazetesi’nden Kahraman Durak’ın haberine göre, CHP’den 47 belediye başkan aday adayının olduğu ve talep...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Kahraman Durak’ın haberine göre, CHP’den 47 belediye başkan aday adayının olduğu ve talep nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek, “Ne Urlaymış ama” dedirten ilçeyle ilgili partinin Urla’daki en yetkili isminden ilk açıklama geldi.

CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal aday adayı çokluğunu, “Urlamız 4,5 yıldır kayyumla yönetilmekte. Bu durum elbette ki demokrasi ve hizmet beklentisi içindeki Urlalıları çok üzdü. İşte bu durum sonrası Urla’daki yerel yönetim aksamasını ortadan kaldırmak ve Urla halkına nitelikli belediyecilik hizmetini sunmak için 47 başkan aday adayı sayısına ulaştık. Kayyum yönetimi talebi artırdı. Bu bence partimiz ve demokrasi adına pozitif bir durum” sözleriyle özetledi.

Haber

CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal

“URLALILAR BU KENTE EMEK VERME NOKTASINDA HASSAS”

Karasakal, Urla’da ithal ya da yerli aday ayrımı yapılmadığını belirtti. Karasakal, “Aday Urla doğumlu olmayabilir, ama bu kentte yaşayan, katkı sağlamış, vizyon sahibi, bir isim olabilir. Urlalılar’ın ithal aday dedikleri, burada yaşamamış, ilçe dinamiklerini bilmeyen, insanlarını tanımayan bir aday profilidir” ifadelerini kullandı.

“BENİM BAŞKANIM DEMELİYİM”

Çok değerli ve donanımlı isimlerin aday adayı olduğunu sözlerine ekleyen CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal, “Kol kola girebileceğim, omuz omuza verebileceğim, birlikte mücadele edebileceğim, başkanım diyebileceğim biri olmalı” dedi.

Haber

CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme