• Haberler
  • İzmir
  • Uygunlar Dış Ticaret'in Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

Uygunlar Dış Ticaret'in Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

1989 yılından beri iş makinaları yedek parça satışı konusunda faaliyet gösteren Uygunlar Dış Ticaret A.Ş.'nin Ege Bölge Müdürlüğü Kemalpaşa'da açıldı.

Çin’in ilk iş makinesi üreticilerinden LiuGong markasının Türkiye distribütörlüğünü yapan Uygunlar Dış Ticaret’in Ege Bölge Müdürlüğü açıldı. Açılış töreninde; Uygunlar Dış Ticaret Genel Müdürü Sayhan Uyan, LiuGong İkinci Başkanı Deng Tao, iş insanları, basın mensupları ve misafirler yer aldı.

1989 yılında iş makinaları yedek parça, ekskavatör, lastikli yükleyici, dozer, greyder, forklif ve bekoloder makinalarının satışı konusunda faaliyet göstermek amacı ile kurulan Uygunlar Dış Ticaret A.Ş., 7 bölgede yaklaşık 200 çalışanı ile hizmet veriyor.

Uygunlar Dış Ticaret'in Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

Ankara caddesi üzeri Kemalpaşa Ulucak mevkiinde gerçekleşen açılış töreninde konuşan Uygunlar Dış Ticaret Türkiye Satış Direktörü Nazmi Güven, “Ege Bölge Müdürlüğümüzün açılışında emeği geçen başta Bölge Müdürümüz Cahit Başbuğ ve ekibine, bugüne kadar bize güvenen ve değerli müşterilerimize ve gece gündüz çalışan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ELEKTRİKLİ HER İŞ MAKİNASINI ÜRETİYORUZ”

LiuGong ikinci Başkanı Deng Tao ise, “Dünyada elektrikli iş makinası üretiminde lider konumdayız. 10 bin saatin üzerinde çalışma tecrübesine sahibiz, elektrikli iş makinalarına dair her makinayı üretiyoruz. Değerli iş ortağımız Uygunlarla siz müşterilerimizin satış ve satış sonrası taleplerini karşılamak için uzun yıllardır çalışıyoruz” dedi

Uygunlar Dış Ticaret'in Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

Açılış töreni, kurdele kesimi ve toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

UYGUNLAR DIŞ TİCARET A.Ş. KİMDİR?

Uygunlar Grubu’nun inşaat ve madencilik tecrübesi ile 1989 yılında iş makinaları yedek parça satışı konusunda faaliyet göstermek amacı ile kuruldu.

İş makinaları üretiminde dünyanın önde gelen markalarından LIUGONG ile birlikte, Dressta, Sınoboom, Kato markalarının da distribütörlüğünü yürütmektedir.

Uygunlar Dış Ticaret A.Ş.,2006 yılından bu yana LIUGONG ürün gamında bulunan paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, dozer, greyder, forklift ve bekoloder makinalarının satışı konularında Türkiye, Azerbeycan ve Gürcistan’da faaliyet göstermektedir.

Temsilciliklerini yaptıkları markaların satış ve satış sonrası hizmetlerinin yanı sıra, ikinci el satışta da müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışan Uygunlar Dış Ticaret, tüm bu hizmetleri; inşaat, madencilik, endüstri, geri dönüşüm, lojistik, yol işleri gibi farklı sektörlerdeki müşterilerine finansman çözümleri ile birlikte, İstanbul Merkez Ofisi , 7 ildeki satış ekibi, ve tüm Türkiye’ye yayılmış 50 yetkili servisi ile sunmakta.

Uygunlar Dış Ticaret'in Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

Bakmadan Geçme