Uyuşamayanlar

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak CHP'nin İzmir'de taban kaybettiğini söyleyen Hamza Dağ'a yanıt CHP İzmir İl...

Uyuşamayanlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak CHP’nin İzmir’de taban kaybettiğini söyleyen Hamza Dağ’a yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, İzmir’de tabanını kaybettiğini iddia ederek, “Bunun birinci sebebi PKK’yı cesaretlendiren politikaları İzmirliler tarafından sorgulanmaktadır. İkincisi de son dönemde Yunanistan’ı cesaretlendiren söylemler yine İzmirliyi rahatsız etmektedir.” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelere CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den çok sert bir cevap geldi.

“PKK İLE MASAYA OTURDUNUZ”

Yücel, Dağ’ın gündemi değiştirmeye çalıştığını ifade ederek, “Hamza Dağ, yakın zamanda, FETÖ ile koyun koyuna mazisi olan, PKK ile oy kaygısıyla pazarlık masasına oturmuş, askerimizin ve polisimizin terör örgütleri karşısında elini kolunu bağlamış bir iktidarın mensubu olarak, günah çıkartmaya mı çalışıyor, yoksa suyu bulandırmaya mı? Bilmiyoruz ama kimin taban kaybettiğini, kimin anketlerde dibi gördüğünü biliyoruz.” Şeklinde konuştu.

“GERÇEKLERİ ANKETLERDE GÖRÜYORUZ”

AK Parti’nin İzmir ile ilgili tavrının değişmeden sürdüğünü savunan Yücel, “Çırpınırken kendi çamurlarını etrafa sıçratmaya çalışmalarına alışığız. Son olarak eklemek isterim ki, AKP yıllardır İzmir üzerinden partimize ve partimize ilgi gösteren İzmirlilere bir saldırı içinde. Onların görmek istemedikleri gerçekleri biz yaptırdığımız anketlerde ve kamuoyu yoklamalarında görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KÜÇÜK ORTAK YÜZDE 2”

AK Parti’nin İzmir’deki oy oranının yüzde yirmilere düştüğünü savunan Yücel, MHP için ise küçük ortak ifadelerini kullanarak, “AKP’nin oyu İzmir’de yüzde 20 bandına, küçük ortağının ise yüzde 2’lere gerilemiş durumda. İzmirli, cumhur ittifakına her mesajı verdi. “Toparlanın, sorunları çözün, halka kulak verin, İzmir’deki algı ve yalan oyunlarınıza son verin” dedi ama onlar tüm seslere kulaklarını tıkadı. Anket sonuçlarına göre de İzmirli bu ittifaka çoktan son sözünü söylemiş” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Bakmadan Geçme