• Haberler
  • Yerel
  • Uyuşturucu satıcısını ihbar etti bacağını kaybetti

Uyuşturucu satıcısını ihbar etti bacağını kaybetti

Uyuşturucu satıcısını ihbar ettiği için bacağını kaybeden Zafer Kalaycı, protez bacak için yardım bekliyor. Torbalı'da yaşayan...

Uyuşturucu satıcısını ihbar ettiği için bacağını kaybeden Zafer Kalaycı, protez bacak için yardım bekliyor. Torbalı’da yaşayan Zafer Kalaycı, 2021 yılında Balıkesir’de yaşadığı dönemde bir uyuşturucusu satıcısının gençleri zehirlemesini engellemek için polise suç duyurusunda bulunmuştu. Yasaların serbest bıraktığı uyuşturucu satıcısı, intikam için Zafer Kalaycı’yı ayağından vurdu. Yaralı ayağından enfeksiyon kapan talihsiz gencin ayağı, geçirdiği iki ameliyatın ardından kesildi. Protez ayak için paraya ihtiyacı olan talihsiz adam, valilik onayıyla yardım toplamaya başladı.

Uyuşturucu tacirlerini önlemek istediği için ayağını kaybeden Zafer Kalaycı’nın protez bacağa sahip olabilmesi için 681 bin 600 lira paraya ihtiyaç duyuyor. Valilik izni ile yardım toplamaya başlayan Kalaycı, vatandaşların desteğini bekliyor.

Valilik onaylı kampanyaya başlayan aile 1 yıl içerisinde gerekli parayı toplamak zorunda. Eskisi gibi yürümeyi çok istediğini belirten Zafer Kalaycı, “Hayatım bir anda altüst oldu. Düzenli bir işim vardı. Ama yaşadığım talihsiz olay sonrası bir türlü toparlayamadım ve doktorlar bacağımın kesileceğini belirtti. Şuanda koltuk değnekleri ile hayatıma devam ediyorum. Aile olarak protez bacak alacak gücümüz maalesef yok. Valilik’ten de yardım kampanyası için onay aldık. Destek olmanıza ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.
ZİRAAT BANKASI VALİLİK YARDIM HESABI
Hesap adı: Dilek Kalaycı
TR56 0001 0025 6671 3520 2750 02

Bakmadan Geçme