• Haberler
  • Asayiş
  • Vatandaşın evinden 500 litre zeytinyağı çaldı tutuklandı

Vatandaşın evinden 500 litre zeytinyağı çaldı tutuklandı

Suç ve suçluyla mücadelede her zaman adından söz ettiren Torbalı emniyeti başarılı çalışmalarına her geçen gün...

Suç ve suçluyla mücadelede her zaman adından söz ettiren Torbalı emniyeti başarılı çalışmalarına her geçen gün yenisini ekliyor.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde işten evine dönen bir vatandaşımız karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Evine hırsız girdiğini ve yaklaşık 500 kilogram kadar zeytinyağı ve zeytin çırpma makinesinin çalındığını farkeden vatandaş olayı derhal polis ekiplerine bildirdi. Evin içerisi ve çevresinde Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan teknik incelemeler, alınan bulgu ve delillere ek olarak çevrede yapılan kamera araştırmaları neticesinde olayı M.B isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği esnada başka bir vatandaşın evine girdiği tespit edilen M.B bu evden de iki adet cep telefonu çalarak kayıplara karıştığı anlaşıldı.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince adım adım takip edilen şüpheli M.B çok geçmeden çalmış olduğu iki cep telefonu ile birlikte yakalandı. Telefonlarına kavuşan vatandaşımız mutluluğunu gizleyemezken şüpheli M.B sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi..
Hasan Demir

Bakmadan Geçme