VODAFONE'dan İzmir'e yatırım

Türkiye'nin dört bir yanını gönülden kapsayan operatörü Vodafone, 4.5G altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Vodafone, İzmirli 4.5G...

Türkiye’nin dört bir yanını gönülden kapsayan operatörü Vodafone, 4.5G altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Vodafone, İzmirli 4.5G müşterilerinin indirme hızını 2 kata kadar artırdı. 4.5G’deki kapsama gücünü yeni yatırımlarla artırmaya devam eden Vodafone, İzmir’e yaptığı ek yatırımlar ve kapasite artışları ile ildeki 4.5G müşterilerinin indirme hızını Eylül 2022 öncesi döneme kıyasla 2 kata kadar artırdı. Bu gelişmeyle birlikte, “Eşim Dostum” kampanyasıyla Vodafone tarifelerine gelenlere % 25’e varan indirim sağlanıyor.

İYİLEŞME SAĞLANDI

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatma hedefiyle bağlantı hızımızı ve kalitemizi artırmayı sürdürüyoruz. Stratejimizin önemli bir ayağını kapsama kalitemizi iyileştirmek oluşturuyor. Bu kapsamda İzmir’de son dönemde yaptığımız yatırımlarla 4.5G altyapımızı daha da güçlendirdik ve 4.5G müşterilerimizin indirme hızını 2 kata kadar artırdık. Ayrıca, müşterilerimizin internet bağlantısı ortalama gecikme sürelerinde de % 25’e varan bir iyileşme sağladık. Vodafone olarak, müşterilerimizi dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalandırmaya devam edeceğiz.”

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme