• Haberler
  • Teknoloji
  • WhatsApp, iPhone 7'de kapanacak mı? Güncelleme detayları açıklandı

WhatsApp, iPhone 7'de kapanacak mı? Güncelleme detayları açıklandı

WhatsApp, eski iPhone modellerinde kapanacak mı? iPhone 7 kullanıcıları için ne gibi değişiklikler bekleniyor? Güncellemelerle ilgili kullanıcıların tepkileri neler?

WhatsApp, bazı eski model telefonlarda uygulamanın kullanımını durduracağına dair haberler sonrası, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcılarının merakını artırdı. Önceki iddialara göre, 1 Ekim 2024 tarihi itibarıyla bu modellerde WhatsApp erişiminin kapanacağı öne sürülmüştü. Ancak gelen bilgiler, bu endişeleri yatıştırıyor.

WhatsApp, iOS 12 ve üzeri işletim sistemlerini destekleyen cihazlarda çalışmaya devam edeceğini duyurdu. Bu açıklama ile birlikte, iPhone 7’nin en son aldığı işletim sistemi güncellemesi iOS 15 olduğu için, kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam edebilecek.

Güncelleme Tarihleri ve Destek

WhatsApp, iPhone 7'de kapanacak mı? Güncelleme detayları açıklandı

1 Ekim 2024 itibarıyla WhatsApp’ın güncellemesinin etkili olacağı belirtilse de, WhatsApp'ın destek sayfasında yer alan bilgilere göre, iPhone 7 kullanıcıları için herhangi bir erişim kesintisi söz konusu olmayacak. Uygulama, daha önce olduğu gibi normal bir şekilde çalışmaya devam edecek.

WhatsApp’ın bu durumu açıklaması, iPhone 7 kullanıcıları arasında rahat bir nefes aldırdı. Ancak, teknoloji dünyasında eski modellerin giderek daha fazla güncelleme ve destek almadığı biliniyor. Kullanıcılar, bu tür durumlar karşısında daha güncel cihazlara geçiş yapmayı düşünebilir.

Detaylar ve güncellemeler için WhatsApp’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme