• Haberler
  • Teknoloji
  • X, 'engelleme' özelliğinde dikkat çekici bir güncelleme yaptı!

X, 'engelleme' özelliğinde dikkat çekici bir güncelleme yaptı!

Artık engellenen kullanıcılar, açık hesaplardan yapılan paylaşımları görebilecek. Peki, bu değişiklik kullanıcılar arasında nasıl bir etki yaratacak? Engellenen hesapların görebileceği paylaşımlar, platformdaki etkileşim dinamiklerini nasıl değiştirecek? Kullanıcılar bu yeni düzenlemeyi nasıl karşılayacak? Elon Musk'ın liderliğindeki X, bu adımla ne tür bir şeffaflık sağlamayı hedefliyor? Tüm bu sorular, sosyal medya kullanıcıları ve platformun geleceği için merak konusu olmaya devam ediyor! Tüm detaylar haberimizde...

Sosyal medya platformu X, 'engelleme' özelliğinde önemli bir güncelleme yapacağını açıkladı. Bu yeni düzenlemeye göre, engellenen kullanıcılar açık hesaplardaki paylaşımları görmeye devam edebilecek.

Elon Musk'ın sahibi olduğu X, platformun engelleme özelliğinde önemli değişiklikler yapacağını duyurdu. Dün yapılan açıklamada, güncellemenin detayları netleşti.

Yeni düzenleme ile, kullanıcılar engelledikleri hesapların, 'herkese açık' ayarlarında olan paylaşımlarını görebileceği ancak etkileşimde bulunamayacakları belirtildi. Önceki sistemde, engellenen kişiler hem paylaşımları göremiyor hem de etkileşimde bulunamıyordu.

Güncelleme sonrasında engellenen hesaplar, yalnızca paylaşımları görüntüleyebilecek; beğenme, yorum yapma veya doğrudan mesaj gönderme gibi etkileşimlerde bulunamayacaklar. X'ten yapılan açıklamada, kullanıcıların engellemeyi zararlı veya özel bilgileri gizlemek için kullanabilecekleri ve bu sayede daha fazla şeffaflık sağlanacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme