Yalı Çapkını sezon finaliyle zirvede!

Star TV’nin popüler dizisi “Yalı Çapkını”, 9 Haziran Cuma akşamı 36. bölümüyle sezon finali yaparak büyük...

Yalı Çapkını sezon finaliyle zirvede!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Star TV’nin popüler dizisi “Yalı Çapkını”, 9 Haziran Cuma akşamı 36. bölümüyle sezon finali yaparak büyük bir başarı elde etti. Dizi, cuma akşamları en çok izlenen yapım olmayı başardı ve reyting sıralamalarında zirveye yerleşti.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizi, toplam izleyici kitlesi olan TOTAL’de 10,15 reyting ve 28,06 share, ABC1’de ise 9,24 reyting ve 24,73 share elde ederek sezonu birinci sırada tamamladı.

Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak ve Umut Gezer gibi birbirinden başarılı isimlerin de yer aldığı dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken, senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme aldı.

“Yalı Çapkını” sezon finaliyle izleyicilerden tam not alarak sezonu zirvede kapattı. Dizi, heyecan dolu hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük bir beğeni topladı ve izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme