• Haberler
  • Magazin
  • Yalı Çapkını’nın Şiddet Sahnesine Büyük Tepki!

Yalı Çapkını’nın Şiddet Sahnesine Büyük Tepki!

Son günlerin en çok tartışılan  Yalı Çapkını dizinin henüz yayınlanmayan bir sahnesi çekim aşamasındayken sosyal medyaya...

Yalı Çapkını’nın Şiddet Sahnesine Büyük Tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerin en çok tartışılan  Yalı Çapkını dizinin henüz yayınlanmayan bir sahnesi çekim aşamasındayken sosyal medyaya sızdı. Burada Seyran babası tarafından sokak ortasında şiddet görüyor. Bu sahne sosyal medya kullanıcılarının “Şiddete Dur De” etiketiyle paylaşımlar yapmasına sebep oldu!

Yalı Çapkını 35. bölümde ne olacak? 

Star TV’nin popüler dizisi Yalı Çapkını’nın 35. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı dizide, yeni bölümde heyecan dolu olaylar yaşanacak.

Ferit ve Seyran’ın aşkı, karşılarındaki tüm engellere rağmen devam ediyor. Birbirlerinden koparılan ikili, bu sefer daha büyük bir mücadele vererek aşklarını korumaya çalışacak. Ancak, Tarık’ın Seyran’a olan takıntısı işleri daha da karmaşık hale getirecek.

Tanıtımda dikkat çeken sahnelerden biri ise Tarık’ın Orhan’ı tehdit etmesi oldu. Ardından, Seyran’ı etkisi altına alan Tarık, Kazım’a silah çekerek “Namusunu temizle” diyecek. Bu durum, izleyicilerin merakını artıran önemli bir gelişme olarak öne çıktı.

Yalı Çapkını’nın 34. bölümü, seyircilerden büyük tepki görmüştü. Son sahnede babasından şiddet gören Seyran önümüzdeki günlerde daha büyük olaylara gebe.  İzleyicileri ekrana kilitlemeye devam eden Dizi Sosyal medyada #ŞiddeteDurDe etiketi ile büyük tepki topladı.

İşte o mesajlardan bazıları…

Şiddet gören kadınlara destek olmak için paylaşılan bir mesaj da : Bu ülkedeki Seyranlara Sunalara ümit olmak yerine beterin beteri vardır mesajı veriyorsunuz…

Haber

ceycey ama uyumayan şanslı terlik: 6 aydır bu diziyi izliyorum ama bir bölüm sonunda ekipten birinin çıkıp seyran ve sunaya uygulanan şiddet hakkında tweet attığını ,ibare dahi görmedim ama kocasından şiddet gören başrolü kadın yüreği merhametlidir diyerek paylaşıldığını gördük

Haber

Haber

Bakmadan Geçme