Yangın mağduru aileye destek

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'den destek sözü.

Ağustos ayının ortasında Yamanlar Dağı’nda başlayarak Bayraklı Doğançay Mahallesi’ne kadar yayılan orman yangınında, birçok evde büyük hasar meydana geldi. Yangında evleri tamamen kullanılamaz hale gelen Şehnaz Saru ve oğlu Yılmaz Canateş’e Bornova Belediyesi yardım eli uzattı. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yangın mağduru aileyi olay yerinde ziyaret ederek destek sözü verdi. Evin yeniden inşası için gerekli adımların atılacağını belirten Başkan Eşki, yangında zarar gören evin yıkım çalışmalarını belediye ekiplerinin gerçekleştirdiğini açıkladı.

"Vatandaşımızın Yanındayız"

Yangın mağduru aileye destek

Başkan Ömer Eşki, yaptığı açıklamada yangın mağduru ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. “Böyle zor zamanlarda vatandaşlarımızın yanında olmak bizim en önemli görevimizdir. Gereken ne varsa yapacağız, bu süreçte ailemizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Evin yeniden inşası ve ailenin yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için gerekli tüm desteğin sağlanacağı ifade edildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Önal’dan Teşekkür

Yangın mağduru aileye destek

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yangında Bayraklı Doğançay Mahallesi’nde 23 evin zarar gördüğünü hatırlatarak, yangın mağdurlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tüm kurumların ve hayırseverlerin iş birliği yaptığını vurguladı. Önal, Bornova Belediyesi'nin ve Başkan Ömer Eşki'nin desteği için teşekkür ederek, “Bu zor günlerimizde Bornova Belediyesi yanımızda oldu. Başkan Eşki ve ekibine minnettarız” dedi.

Muhtar Nisan’dan Bornova Belediyesi’ne Teşekkür

Yangın mağduru aileye destek

Doğançay Mahallesi Muhtarı Arzu Nisan, Bornova Belediyesi’nin yangın sırasında aktif bir şekilde bölgede görev aldığını belirtti. Belediyeye ait personel, iş makineleri ve su tankerleriyle yangın söndürme çalışmalarına büyük katkı sağlandığını dile getiren Nisan, Şehnaz Saru ve Yılmaz Canateş adına Bornova Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yardımlar Devam Edecek

Yangın mağduru aileye destek

Bornova Belediyesi, yangın sonrası bölgedeki mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarını sürdürecek. Yangında zarar gören evlerin inşası ve ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi konusunda başlatılan çalışmaların hızla devam ettiği açıklandı.

Bakmadan Geçme