Yangın sonrası sürpriz

Yamanlar Dağı yangınında bisikletlerini kaybeden Oğuzhan ve Orhan Şimşek kardeşlere İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı bir jest.

Belediye ekipleri, yangından etkilenen aileyi ziyaret ederek iki kardeşe yeni bisiklet hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda geçtiğimiz ağustos ayında meydana gelen yangının ardından bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik desteklerini sürdürüyor. Bayraklı’nın Onur Mahallesi’nde yaşayan ve yangında bisikletlerini kaybeden Şimşek ailesinin çocukları Oğuzhan (11) ve Orhan’a (8) belediye ekipleri tarafından anlamlı bir sürpriz yapıldı. Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri, iki kardeşe yeni bisikletlerini hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Yangın Sonrası Destek Devam Ediyor

Yangın sonrası sürpriz

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı yangınının ardından bölgede hasar tespit çalışmalarını tamamlayarak yangından etkilenen ailelerin taleplerini karşılamaya devam ediyor. Şimşek ailesinin evine yapılan ziyarette, yangında bisikletlerini kaybeden iki kardeş için de özel bir sürpriz hazırlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ela Hızlı ve ekibi, çocuklara bisiklet hediye ederek ailenin yanında olduklarını gösterdi.

Şimşek Kardeşlerin Sevinci

Yangın sonrası sürpriz

Yeni bisikletlerine kavuşan Oğuzhan ve Orhan, büyük mutluluk yaşarken, anneleri Hanife Şimşek de İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Şimşek, yangının ardından Büyükşehir personelinin sürekli olarak kendileriyle ilgilendiğini belirterek, “Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Yangın sonrası hiçbir zaman yalnız bırakılmadık,” dedi. Oğuzhan Şimşek ise duygularını, “Bisikletlerin geleceğinden haberimiz yoktu. Görünce çok sevindik, çok beğendik. Yangında kendi bisikletlerimiz yanmıştı. Teşekkür ederiz,” diyerek ifade etti.

“Biz Artık Bir Aileyiz”

Ziyarette konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ela Hızlı, ailenin her zaman yanında olacaklarını belirterek, “Bu bir başlangıç. Artık bir aile olduk. Ne ihtiyacınız olursa bize bildirin, biz de elimizden geleni yapacağız. Başkanımız Cemil Tugay’ın desteğiyle bu süreçte sonuna kadar yanınızdayız,” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yangın mağdurlarına yönelik çalışmaları ve yardımları, bölgedeki vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme