• Haberler
  • İzmir
  • Yarımada Belediyeler Birliği Güzelbahçe'de gerçekleştirildi

Yarımada Belediyeler Birliği Güzelbahçe'de gerçekleştirildi

Yarımada Belediyeler Birliği, 2024 Eylül ayı Encümen Toplantısı'nı Güzelbahçe'de düzenledi.

Yarımada Belediyeler Birliği, 2024 yılı Eylül ayı Encümen Toplantısı'nı Güzelbahçe'de gerçekleştirdi. Toplantıya, Yarımada Belediyeler Birliği Encümeni Başkanı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın yanı sıra Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ve Karaburun Belediye Başkan Vekili Raife Karabatak katıldı.

Yarımada Belediyeler Birliği Güzelbahçe'de gerçekleştirildi

Toplantıda, Yarımada’nın İzmir için stratejik önemi ve 2025 yılı mali bütçesi gibi önemli konular gündeme geldi. Encümen üyeleri, bölgenin daha verimli çalışabilmesi için atılacak adımlar, belediyelerin finansman sorunları ve çözüm önerileri, belediyelerde eğitimlerin artırılması ve gelir-gider düzenlemeleri gibi konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün ilk encümen toplantısını başarıyla tamamladık. Toplantıda 2025 yılı mali bütçesinin görüşülmesi ve 2023 yılında devraldığımız bütçe ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Finansman sorunları, belediyelerde eğitimler ve gelir-gider konularını detaylıca ele aldık. Hedefimiz, kısa sürede bu konularda somut adımlar atarak birliğin belediyelerle daha yakın temas içerisinde olmasını ve daha etkin bir rol oynamasını sağlamak. Yarımada Belediyeler Birliği olarak daha aktif ve başarılı projelere imza atacağız. Başkanlarımızın desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum,” dedi.

Bakmadan Geçme