• Haberler
  • Gündem
  • Yarın 81 ilde eş zamanlı ücretsiz traktör bakımı yapılacak

Yarın 81 ilde eş zamanlı ücretsiz traktör bakımı yapılacak

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Dünyanın en önemli traktör markalarından olan New Holland servisleri,...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Dünyanın en önemli traktör markalarından olan New Holland servisleri, yarın ülke genelinde ücretsiz traktör bakımı yapacak. Üstelik servisler müşterilerin ayağına gidecek. Her ilçede seçilen bir köyde traktör bakımı yapılacak. O ilçedeki tüm New Holland marka traktörler, seçilen noktalara götürülerek ücretsiz bakım yaptırılabilecek. Firma aynı zamanda müşterilerine yeni traktörler ve yedek parçalar hakkında bilgilendirme yapacak.

Firma yarın tüm Türkiye’de, 81 ilde eş zamanlı olarak bakım etkinliği düzenleyecek. Torbalı’daki etkinlik ise Özbey Mahallesi’nde gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında New Holland yetkili satış, servis yedek parça bayileri hem müşterileriyle buluşacak hem de traktörlerin ücretsiz bakımlarını gerçekleştirecek. Çiftçilerin yoğun ilgi göstermesi beklenen aktivite saaat 10.00’da Özbey Muhtarlığı önünde gerçekleşecek.

Haber Merkezi

 

 

Bakmadan Geçme