• Haberler
  • Ekonomi
  • “Yazılım ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz”

“Yazılım ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz”

İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde 17 yıldır SAP ve yazılım alanında kurumsal firmalar için hizmetler sunan, 3...

İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 17 yıldır SAP ve yazılım alanında kurumsal firmalar için hizmetler sunan, 3 kadın bilgisayar yüksek mühendisi girişimci tarafından kurulan CMA Danışmanlık ve Bilişim Teknolojileri A.Ş.‘nin çoğunluk hissesini Alman Uzuner Consulting devraldı. Uzuner Consulting‘in Almanya ve Türkiye’deki müşterileri, SAP S/4 HANA’ya dönüşüm ve uygulama yönetimi konularında daha geniş bir hizmet yelpazesinden yararlanabilecek. CMA’nın katılımı ile birlikte grup olarak hizmet verilen lokasyonlara Bremen, Hamburg, Bonn ve İstanbul’un yanında Ege Bölgesi’nin en önemli ekonomi merkezi İzmir’ de ekleniyor.

“BÜYÜK KAZANIM”

Uzuner Consulting GmbH’nın Yönetici Ortağı Bülent Uzuner, yeni adımla ilgili düşüncelerini “CMA ile şirketler grubumuza yetkin ve başarılı bir üye daha dahil edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni ortağımızın tecrübeli SAP danışmanları ve yazılımcılarının desteğiyle Almanya ve Türkiye’de çok sayıda SAP projesi hayata geçirmek için hazırlıklara başladık” dedi.

CMA Danışmanlık ve Bilişim Teknolojileri A.Ş.’nin Kurucu Ortağı Özden Monkul Erten ise beklentileriyle ilgili olarak, “Bu önemli adım sayesinde, bilişim teknolojileri piyasasındaki faaliyetlerimizi öncelikli olarak Almanya ve tüm Avrupa’da yaygınlaştırmayı ve yazılım ihracatımızı arttırmayı hedefliyoruz. Uzuner grubu ile yaptığımız ortaklığın her iki taraf için de büyük bir kazanım olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme