Yelki'ye yeni bir cazibe merkezi

Güzelbahçe Belediyesi, Güzbel Cafelere bir yenisini daha eklemek üzere Yelki'de çalışmalara başladı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, 100 günlük çalışma lansmanında bahsettiği Yelki Güzbel Cafe projesinin hızlı bir şekilde başladığını duyurdu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, "2020 yılında başlayan Güzbel Cafeleri büyütmeye devam ediyoruz. 100 gün çalışma lansmanımızda da belirttiğim gibi, Yelki Güzbel Cafe'ye başlayacağız dedik ve ekiplerimiz yerle ilgili gerekli çalışmalara başladı" dedi. Projenin kapalı ve açık alanlardan oluşacağını belirten Başkan Günay, "Kış ve yaz aylarında vatandaşlarımızın rahatlıkla hizmet alabileceği mekanlar yaratacağız. Ayrıca çocuk oyun alanı oluşturarak, çocuklarıyla gelen ailelerin keyifli vakit geçirebileceği ve güvenle oyun oynayabilecekleri bir alan sağlayacağız" şeklinde konuştu.

HALKIN TALEPLERİNE YANIT

Başkan Günay, Yelki halkının Güzbel Cafe taleplerine yanıt verdiklerini belirtti. "Yelki halkımız, Yelki’ye bir Güzbel Cafe yapılmasını talep etmişti. Bu proje, Yelki Belde Belediyesi için önemli bir adım. Yeni Güzbel Cafe, Yelki halkının eskiden düğünlerini yaptığı bir alanda inşa edilecek. Burası değerlendirilip Yelki halkına kazandırılacak. Gelişen ve büyüyen Yelki'ye çok yakışacak. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme