• Haberler
  • İzmir
  • Yeni İzmir'den kampanya çağrısı: Fidan bağışınız bin nefes olsun!

Yeni İzmir'den kampanya çağrısı: Fidan bağışınız bin nefes olsun!

Yeni İzmir, Küçük Menderes, Yeni Kiraz, TV9 medya grupları ve çalışanları olarak 1000 fidan bağışlıyoruz. Şimdi sıra sizde! Gelin, İzmir'i eski haline döndürmek için el birliğiyle çalışalım. Fidanlarımızla İzmir'in geleceğine nefes olalım.

İzmir’imiz büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. 15 Ağustos Perşembe akşamı başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, Yamanlar’dan Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli’ye kadar geniş bir alanı sardı. 63 saat süren bu korkunç yangın, İzmir’in akciğerlerini kavurdu. Şimdi, bu felaketin yaralarını sarmak ve şehri yeniden yeşillendirmek için harekete geçme zamanı! İzmir’in kaybedilen ormanlarını geri kazanmak için güç birliği yapalım. Şehir düşmanlarına geçit vermeyelim. 

Yanmış toprakları tekrar ağaçlarla donatalım, İzmir’i yeniden daha yaşanabilir kılalım. Kararan orman alanlarında konut ve işyerleri değil, yeşil alanlar olmasını istediğimizi ortaya koyalım. Bu felaketin ardından İzmir’i betona teslim etmeyelim.Yeni İzmir Gazetesi olarak, İzmir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, 30 İlçe Belediyeleri ve tüm sivil toplum örgütlerine çağrımızdır: Birlikte hareket edelim, İzmir’i yeşillendirme seferberliğine katılalım.

Yeni İzmir, Küçük Menderes, Yeni Kiraz, TV9 medya grupları ve çalışanları olarak 1000 fidan bağışlıyoruz. Şimdi sıra sizde! Gelin, İzmir’i eski haline döndürmek için el birliğiyle çalışalım. Fidanlarımızla İzmir’in geleceğine nefes olalım.

HAYDİ İZMİR, FİDAN SEFERBERLİĞİNE!

 

Bakmadan Geçme