“Yeni Türkiye yüzyılına yürüyoruz”

AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, seçim çalışmalarına Kemalpaşa'da devam ediyor....

“Yeni Türkiye yüzyılına yürüyoruz”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, seçim çalışmalarına Kemalpaşa’da devam ediyor.

İlk olarak önceki dönem belediye başkanı Arif Uğurlu’nun düzenlediği kahvaltı programına katılan Kırkpınar, ardından ilçede esnaf, STK ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kırkpınar, “Kemalpaşa’nın evladı, İzmir’in Milletvekili olarak sizlerle birlikte Yeni Türkiye Yüzyılına hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

“GÜVEN VE İSTİKRAR”

Kılıçdaroğlu ve 10’lu,11’li masa üzerinden ülkeye dayatılan bu senaryoyla ilk defa karşılaşılmadığını, sözlerine ekleyen Kırkpınar, “Biz bu senaryoyu tek parti döneminde insanlarımızın hak ve özgürlükleri çiğnenirken, sanayi kuruluşlarının kapısına kilit vurulurken de seyrettik. Her on yılda bir maruz kaldığımız darbe ve muhtıralarla, siyasi ve ekonomik bedeller öderken seyrettik. Ömürleri bir yılı bulmayan koalisyon hükümetlerinin yönetiminde, güven ve istikrar iklimini kaybederken seyrettik. Kardeşi kardeşe düşman eden ideolojik kavgalarda, köken ve mezhep kışkırtmalarında seyrettik” dedi.

Aslı Özkaya

 

 

Bakmadan Geçme