Yerli ve Milli ÜKEA açılıyor

Perakende zincir mağazaları, züccaciye, elektrikli küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ülkü...

Perakende zincir mağazaları, züccaciye, elektrikli küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ülkü Grup, “ev alışverişinde” yeni bir dönem başlattı. Menderes’te 7 bin metrekare gibi dev bir alanda kurulan ÜKEA/Ülkü Konsept Ev Alışverişi, sektördeki tüm markaları tek çatı altında topladı. “Evinizi Yeniler” sloganıyla yola çıkan ÜKEA, hedefini ise en kaliteli ürünleri en avantajlı fiyatlarla, tüketiciyle buluşturmak olarak belirledi.

KALİTELİ VE UYGUN FİYAT

Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, sektördeki 58 yıllık deneyimlerinin bir sonucu olan ÜKEA’nın, küresel yerli ve milli markalara ait ürünlerin hepsinin bir arada sunulduğu tek konsept olduğuna dikkat çekti. Ülkü “Yerli ve milli bütün markalarımızın her biri ÜKEA’da yerini aldı. Elektronikten beyaz eşyaya, züccaciyeden mobilyaya, aydınlatmadan bahçe mobilyalarına, spor aletlerinden ev tekstili ve küçük ev aletlerine kadar tüm ürünleri, hiçbir yerde bulamayacakları şekilde en kaliteli olanlarını, en iyi fiyatlarla İzmirlilerle buluşturduk” dedi.

İZMİR’İN MARKASI

ÜKEA’nın yılın 365 günü süren bir fuar deneyimi sunduğunu söyleyen Ülkü “Nasıl ki fuarlarda tüm markalar yer alır ve çok özel kampanyalarla ürünlerini sunar, biz de burada her ay düzenlediğimiz kaçırılmayacak fırsatlarla bir evdeki A’dan Z’ye ihtiyaç duyulan tüm ürünleri sunuyoruz. Artık ÜKEA var, kalitesiz-pahalı ürün yok. Üstelik İzmir’in markası, İzmirlinin mağazası” diye konuştu.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme