Yıldırım Mayruk koleksiyonu Gizia mağazalarında

Yıldırım Mayruk parfüm ve Fragrance Home ürünleri, İstanbul, Bursa, Ankara, Antalya, Bodrum gibi 20'ye yakın Gizia...

Yıldırım Mayruk parfüm ve Fragrance Home ürünleri, İstanbul, Bursa, Ankara, Antalya, Bodrum gibi 20’ye yakın Gizia mağazasında kullanıcıları ile buluşacak.Yıl sonuna kadar 28 satış noktasında olmayı hedefleyen marka, aynı zamanda Dubai, ABD ve Azerbaycan gibi ülkelere ihracat hedefliyor.

1995 yılından beri faaliyet gösteren Doruklara A.Ş, Fenerbahçe hediyelik ürünleri sonrası Yıldırım Mayruk markasının ürünlerini tüketicilerle buluşturma kararı aldı. Bu hedef doğrultusunda Gizia ile anlaşan Doruklara A.Ş, 2024 hedeflerini de açıkladı.

YILDIRIM MAYRUK İLE GİZİA BULUŞTU

İki köklü markanın güçlerini birleştirerek kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunmayı amaçladıklarını belirten Doruklara A.Ş Kurucusu A.Nadir Bulut, “Yıldırım Mayruk markası adına, zarafeti ve estetiği ön planda tutan ürünlerimizi Gizia gibi prestijli bir marka ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Bu stratejik adım, markamızın büyüme yolculuğunda önemli bir dönüm noktasıdır. Gizia’nın dünya çapındaki mağazalarında yer almak, hem Türkiye’deki hem de uluslararası müşterilerimize ulaşma hedefimizi güçlendiriyor. Şu anda İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum ve Bursa gibi 20’ye yakın seçkin lokasyonda kullanıcılarımıza ulaşıyoruz. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 28’e çıkararak kitlemizi genişleteceğiz. Aynı zamanda ürünlerimiz yurt dışından da talep görüyor. Yakın zamanda Dubai, ABD ve Azerbaycan’a yapacağımız ihracat çalışmalarımızla satış hedefimizi artıracağız.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme