Yine, yeniden kadın cinayeti!

İzmir’in Konak ilçesinde, ayrılma aşamasındaki eşini “kıskançlık” nedeniyle amcasının iş yerine götürüp bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye...

Yine, yeniden kadın cinayeti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’in Konak ilçesinde, ayrılma aşamasındaki eşini “kıskançlık” nedeniyle amcasının iş yerine götürüp bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi. Ayrılık aşamasındaki eşiyle 5 aylık evli olduğu öğrenilen talihsiz kadının şiddet gördüğü için sığınma evine sığınmıştı. Ancak ayrılık aşamasındaki eşinden kurtulamadı. Zanlının cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği ifade edildi.

10 Nisan günü gece saatlerinde Tarihi Kemeraltı Çarşısı 846 Sokakta bulunan bir iş hanının 3’üncü katında bulunan boş iş yerinde meydana gelen olayda,  İ.K. (31), ayrılma aşamasındaki eşi Zehra Kalmaz (19) ile konuşmak için yurt dışında olan amcasının iş yerine davet etti. Söz konusu adrese giden Zehra Kalmaz ile İ.K. arasındaki tartışanın zamanla kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K., yanındaki bıçakla Zehra Kalmaz’ı yaralayarak olay yerinden kaçtı.

“ÖNCE EĞLENDİ, SONRA İTİRAF ETTİ”

Sabah saat 10.30 sıralarında ise İ.K., Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine giderek karısını öldürdüğünü itiraf etti.  Cinayet zanlısı kocanın, karısını bıçaklayarak öldürdüğü ve daha sonrasında bir eğlence mekanına giderek eğlendiği ve suçunu itiraf etmek için karakola geldiğini belirttiği açıklandı.

Cinayet zanlısı İ.K., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne görütüldü. Sorgu işlemi esnasında, eşinin telefonunda başka bir erkeğin fotoğrafını gördüğü için kıskandığı ve cinayeti bu yüzden işlediğini ifade ettiği ileri sürüldü. İ.K., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

“SIĞINMA EVİNE GİTTİ, KURTULAMADI”

Öte yandan Zehra Kalmaz ile kağıt fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen İ.K.’nın 5 aydır evli olduğu, Zehra Kalmaz’ın eşinden şiddet gördüğü için sığınma evinde kaldığı öğrenildi. İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlanan Kalmaz’ın cenazesinin Aydın’ın Söke ilçesi Özbey Mahallesi’nde, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği aktarıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (Y.K.)

İHA 

Bakmadan Geçme