• Haberler
  • Gündem
  • Yok artık! Adile Naşit heykelindeki çay tepsisi çalındı

Yok artık! Adile Naşit heykelindeki çay tepsisi çalındı

Bolu Belediye Başkanı ve 24. 25. 26. ve 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju...

Yok artık! Adile Naşit heykelindeki çay tepsisi çalındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bolu Belediye Başkanı ve 24. 25. 26. ve 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kanal Yolu Projesi’nde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki çay tepsisinin çalındığını duyurdu.

Özcan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Hababam Sınıfı’nın unutulmaz karakteri Hafize Ana’nın heykelinin elindeki çay tepsisinin çalındığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Kanal Yolu Projemizde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki tepsi birisinin bir yerine batmış ki çalmış. Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız? Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim! Uyarıyorum! O tepsi ya güzellikle gelecek ya da ben getirtmesini bilirim!!!”

Başkan Özcan, Adile Naşit’in heykelinin tepsisinin çalınmasının ardından belediyenin güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerin bulunduğunu ve şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, Başkan Özcan AKP binasının olayla bağlantılı olabileceği şüphesiyle ilgili bir ifade kullanarak, konuyu ciddiyetle ele aldıklarını vurguladı.

Kanal Yolu Projemizde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki tepsi birisinin bir yerine batmış ki çalmış. Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız? Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim! Uyarıyorum! O tepsi ya güzellikle gelecek ya… pic.twitter.com/DZiXknl5G9

— Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) April 30, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme