• Haberler
  • Ekonomi
  • Emlak Konut'tan 5 il 16 projede 1.29 faizle konut fırsatı… Aralarında İzmir var mı?

Emlak Konut'tan 5 il 16 projede 1.29 faizle konut fırsatı… Aralarında İzmir var mı?

Emlak Konut GYO, 16 projede 4 alternatifli konut indirim kampanyası başlattı. Dar gelirlinin konuta erişimini artıracak...

Emlak Konut GYO, 16 projede 4 alternatifli konut indirim kampanyası başlattı. Dar gelirlinin konuta erişimini artıracak olan yeni kampanyada düşük faiz ve uzun vade imkanı sunuluyor.

Konut piyasası hızlı fiyat artışları ve yüksek faizlerin ardından bir duraklama dönemine girerken, dar gelirlilerin konut sahibi olması ise neredeyse imkansız hale geldi. Hükümet bu sorunu aşmak üzere belli çalışmalar yürütürken ilk adım Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iştiraki olan Emlak Konut GYO’dan geldi.

1.29 FAİZLE KONUT KREDİSİ

Emlak Konut GYO’nun 16 projede 4 alternatifli konut indirim kampanyası hem sektörün canlanması hem de dar gelirlinin konuta erişimini mümkün hale getiriyor. Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, 4 aşamadaki konut kampanyasını şöyle açıkladı:

Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlıyoruz.

İkinci koşulda; yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulumuzda 6, 12 ve 24’üncü aylarda ara ödemeler bulunuyor.

Üçüncü koşulumuzda ise yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuyoruz.

72 AYLIK SABİT ARTAN TAKSİT SEÇENEĞİ

Dördüncü ve son koşulumuzda da yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacak.

KAMPANYANIN GEÇERLİ  OLACAĞI 5 İL ARASINDA İZMİR DE VAR 

Emlak Konut ödeme sistemi ve “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla başlattıkları kampanyaya değinen Erdem, kampanyanın İstanbul başta olmak üzere İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’de bulunan 16 projeyi kapsadığını söyledi.

KAMPANYAYA NASIL ERİŞEBİLİRSİNİZ?

 Kampanyamızla ilgilenen, ev sahibi olmak ve geleceğine güvenli yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden, çağrı merkezimizden ayrıntılı bilgi alabilir veya satış ofislerimizi ziyaret edebilir.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme