Yüzde 40 indirimli bilet kampanyası

Türkiye'nin düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Pegasus, yurt içi uçuşlarda geçerli yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya çerçevesinde, 3-4 Eylül 2024 tarihlerinde Pegasus’un resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde, 17 Eylül 2024 – 23 Ekim 2024 tarihleri arasında hafta içi üç gün için yüzde 40 indirim uygulanacak.

Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, indirimli biletleri 4 Eylül 2024 saat 23:59'a kadar Pegasus'un web sitesi (flypgs.com) ve mobil uygulaması üzerinden satın alabilecekler. İndirim, 17 Eylül – 23 Ekim 2024 tarihleri arasında Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde geçerli olacak uçuşları kapsamaktadır. Ayrıca, yurt içi uçuşlarda Süper Eko Paket seçeneği ile yolcular, standart koltuk seçiminden de faydalanabilecek. Bu paket seçeneği 100 TL olarak belirlenmiştir.

Kimler Yararlanabilir?

Kampanya, sadece Pegasus BolBol üyeleri için geçerli olup, BolBol üyeliği Pegasus’un internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Bebek yolcular (0-2 yaş) bu kampanyadan faydalanamazken, çocuk misafirler (18 yaşından büyük bir üyeye bağlı olarak) kampanyadan yararlanabilecektir.

Değişiklik, İptal ve İade Şartları

Kampanya kapsamında alınan biletlerde, değişiklik, iptal ve iade işlemleri, Pegasus Genel Kuralları’nda belirtilen ücret sınıfı şartlarına tabi olacaktır.

Bakmadan Geçme