Zabıta Haftası özel etkinliklerle kutlandı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenledi.

Başkan Eşki, zabıta kıyafeti giyerek Kemalpaşa Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu ve Zabıta Merkezi’nde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Eşki, Zabıta Haftası nedeniyle, Bornova Belediyesi’nin Altındağ’da açtığı Zabıta Merkezi’nde zabıta personeliyle toplandı. Ziyaret sırasında zabıta kıyafeti giymeyi tercih eden Başkan Eşki, bölgenin en işlek caddelerinden biri olan Kemalpaşa Caddesi’nde esnafla buluşarak, işgallerin önlenmesinde kritik rol oynayan zabıta ekiplerinin çalışmalarını yakından inceledi.

Zabıta Teşkilatının Önemi Vurgulandı

Zabıta Haftası özel etkinliklerle kutlandı

Ziyaretler sırasında, zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin önemli bir unsuru olduğuna dikkat çeken Başkan Ömer Eşki, “Zabıta, kent yaşamında düzenin sağlanmasında kritik bir rol oynar. Kamu sağlığını koruyan, çevreyi düzenleyen ve haksız rekabeti engelleyen zabıta ekiplerimiz, kentimizin düzeni ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışıyor. Zabıta Haftası vesilesiyle onların önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Halkımızın memnuniyetini ve esnafımızın düzenli çalışmasını sağlamak için gece gündüz demeden görev başında olan zabıta arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf ve Vatandaşlardan Başkan Eşki’ye Teşekkür

Zabıta Haftası özel etkinliklerle kutlandı

Kemalpaşa Caddesi’ndeki denetim ve düzenlemelerle ilgili olarak esnaf ve vatandaşlar, Başkan Ömer Eşki’ye teşekkür etti. Vatandaşlar, kaldırım işgali nedeniyle daha önce yürümekte zorlandıkları caddede artık rahatça dolaşabildiklerini belirtirken, esnaf caddenin daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Yemek ve Pasta ile Kutlama

Zabıta Haftası özel etkinliklerle kutlandı

Başkan Eşki, zabıta personeliyle birlikte Zabıta Haftası’nı yemek ve pasta ile kutladı. Çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada, zabıtaların zorlu ve fedakarlık gerektiren bir iş yaptığını belirten Başkan Eşki, “Halkımızın huzuru ve güvenliği için gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlikte daha düzenli ve yaşanabilir bir Bornova için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme