Zafer Partisi Dilruba K. davasını üstleniyor

Zafer Partisi İzmir İl Başkan Yardımcıları Avukat Ali Barış Ercan ve Avukat Sema Ayatar, sokak röportajında Instagram engeli ve hayvanların katledilmesi hakkında konuşan ve tutuklanan Dilruba K'yi, Şakran Cezaevi'nde ziyaret etti.

Zafer Partisi İzmir İl Başkan Yardımcıları Avukat Ali Barış Ercan ve Avukat Sema Ayatar, geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalının sokak röportajında Instagram engeli ve hayvanların katledilmesi hakkında konuşan ve sulh ceza mahkemesince tutuklanan Dilruba K’yi tutuklu bulunduğu Şakran Cezaevi’nde ziyaret etti. Sosyal medya hesaplarından da konu ile açıklama yapan Ali Barış Ercan Dilruba K’nin moralinin iyi olduğunun altını çizdi.

ÜMİT ÖZDAĞ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ da konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konu ile “Tutuklayın, öldürün, açlığa mahkûm edin, vatandaştan vergi alın, yandaşlara vergi affı getirin, Türkiye’yi büyük bir hapishane yapın. Bu kadının söylediklerinde Türk Ceza Kanunu açısından suç yok. Halkı yıldırmak için yapılmış bir baskı bu” sözleri ile tepki göstermişti.

DİLRUBA K’NİN MORALİ OLDUKÇA İYİ DURUMDA

Zafer Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Avukat Ali Barış Ercan sosyal medya hesabı X’den yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

"Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ’ın talimatı ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sevdagül Tunçer’in bilgilendirmeleri ile tutuklu olarak Şakran Cezaevi’nde (Aliağa Ceza İnfaz Kurumu) bulunan Dilruba K’yi ziyaret ettim. Az önce de cezaevinden ayrıldım.

Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın, Genel Başkan Yardımcımız Sevdagül Tunçer’in ve İzmir İl Başkanımız Naşit Birgüvi’nin selam ve destek mesajlarını kendilerine ilettim.

Dilruba Hanım’ı merak edenler için kısa bir bilgi vereyim. Kendisinin morali oldukça iyi durumda. Dilruba Hanım tam bir Atatürkçü ve dimdik bir Türk kadını.

Zafer Partisi olarak bu zorlu süreçte Dilruba Hanım’a hukuki desteğimizi vereceğiz. Yarın tutuklama kararına itiraz ederek sürece başlıyoruz.

En yakın zamanda aramızda olacağını umuyorum."
 

Bakmadan Geçme