Zafer Partisi Torbalı'da kongreye gitti

Zafer Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı, Olağan Genel Kurulu'nu büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Genel Kurulda kısa süre önce ilçe başkanı olarak atanan Ali Fahran, üyelerin oyuyla yeniden ilçe başkanı seçildi

Zafer Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı, Olağan Genel Kurulu'nu büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Kongreye, Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Raşit Bürgüvi ve Bölge Sorumlusu Vahap Aras da katıldı. Ayrıca İYİ Parti ve Demokrat Parti’nin ilçe temsilcileri de genel kurulda yer aldı.  Kongrede kısa süre önce ilçe başkanı olarak atanan Ali Fahran, üyelerin oyuyla yeniden ilçe başkanı seçildi. İlçe teşkilatında yapılan bu seçimle birlikte, Ali Fahran’ın görevi resmen onaylanmış oldu. Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan Fahran, kendisine duyulan güven için teşekkür ederek, partinin Torbalı’daki faaliyetlerini daha da ileriye taşımak için var gücüyle çalışacağını belirtti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Genel Kurulda, partinin gelecekteki hedefleri ve stratejileri üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Raşit Bürgüvi, kongrede yaptıkları konuşmalarda, parti teşkilatlarının önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini ifade ettiler. Zafer Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı, kongrenin ardından yeni yönetim kadrosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Öte yandan Zafer Partisi’nin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:
Mustafa Kaya, Enver Gülfidan, Cengiz Soydan, Ethem Anıl Bayer, İsmail Bağeri, İsmail Fahran, Hatice Gülfidan, Bülent Can, Metin Atlı, Canan Fahran, Ercan Kaya, Dursun Elmacı, Ayhan Aslanyılmaz, İsmail Aslan.

Bakmadan Geçme