• Haberler
  • İzmir
  • Zafer Partisi’nden Soyer’e ‘kahvaltı’ resti!

Zafer Partisi’nden Soyer’e ‘kahvaltı’ resti!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yaptığı paylaşımda İzmir...

Zafer Partisi’nden Soyer’e ‘kahvaltı’ resti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan Boyunağa, “İZBB’de Soyer’in ekibinden olduğunu söyleyen Tuna Bey tarafından aranarak, Cuma günü il yönetimimizle birlikte kahvaltıya davet edildik. Bu kentte HDP ile kol kola geçmiş bir Soyer duruşunu, Hasan Tahsin’in bir evladı olarak asla tasvip etmediğim için daveti reddettim” dedi.

Zafer Partili Boyunağa’nın yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

Kamuoyuna; İZBB’de Soyer’in ekibinden olduğunu söyleyen Tuna Bey tarafından aranarak, Cuma günü il yönetimimizle birlikte kahvaltıya davet edildik. Düne kadar bizi yok sayan bu anlayış 70 bin Zafer Partisi ve 145 bin Sinan Oğan oyuyla birlikte ne oldu da zeytin dalı uzattı? Makamdan öte bir İzmirli olarak, bu kentte HDP ile kol kola geçmiş bir Soyer duruşunu, Hasan Tahsin’in bir evladı olarak asla tasvip etmediğim için daveti reddettim.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme