• Haberler
  • Gündem
  • Zonguldak’taki 2 yaşındaki bebeğe istismar davasında şok gelişme!

Zonguldak’taki 2 yaşındaki bebeğe istismar davasında şok gelişme!

Türkiye, Zonguldak’ta meydana gelen korkunç cinsel istismar olayıyla sarsıldı. İddialara göre, 25 yaşındaki Furkan Sevinç, 18...

Türkiye, Zonguldak’ta meydana gelen korkunç cinsel istismar olayıyla sarsıldı.

İddialara göre, 25 yaşındaki Furkan Sevinç, 18 Mayıs tarihinde Meryem Ö.’nün Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi’ndeki evine giderek orada gece geçirdi. Ertesi gün Meryem Ö., 8 yaşındaki kızıyla birlikte markete gitti. Bu sırada evde bulunan 2 yaşındaki Nisa Nur bebek, Furkan Sevinç’in cinsel istismarına maruz kaldı. Bebek bayıldı ancak Sevinç onu ayıltamadı. Nisa Nur kendine gelmeyince Sevinç, onu hastaneye götürdü. Sevinç, hastanede kendisini bebeğin dayısı olarak tanıttı ve nöbet geçirdiğini iddia etti. Ancak doktor muayenesi sonucunda bebeğin cinsel istismara uğradığı anlaşılınca Sevinç gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklandı. Ne yazık ki, Nisa Nur bu cinsel istismarı kaldıramayarak hastanede hayatını kaybetti.

Tutuklananların sayısı ise beşe çıktı. Soruşturma kapsamında anne Meryem Ö. ile olaya karıştığı düşünülen M.G., Ö.C. ve C.S. de gözaltına alındı ve tutuklandı. Olayla ilgisi olduğu düşünülen iki şüpheli daha İstanbul’da yakalandı. Ancak Zonguldak’a getirilirken TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde polis aracından atladılar. M.S. hayatını kaybederken, A.G.’nin durumunun ise ağır olduğu ifade edildi.

Ayrıca, olayla ilgili olan, ekip aracında bulunan iki polis memuru ve bir bekçi adli işlemlerinin ardından tutuklandı.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme